søndag, september 30, 2007

Geocaching Danmark 7 år

Kippers in the Jungle (GC6A): N 55° 45′ 15″ E 12° 26′ 33″ (foto er copyright ©2000 Adam Sjøgren · brugt med tilladelse) I dag er det syv år siden Kippers in the Jungle blev lagt ud i Smørmosen, nord for Herlev, og geocaching dermed kom til Dannmark. Navnet skyldes den dåse kippers i olie som oprindeligt befandt sig i cachen og som i årenes løb har været ude på en lang rejse. Låget fra dåsen er senest set i 2005 på Hawaii.

Den originale cache forsvandt fra sit gemmested i løbet af sommeren 2001, men blev genoplivet af Solskin i august 2004. Solskin formåede at holde sig tavs, og cachen blev først genfundet i marts 2006 af Fotografen. Imponerende at kunne holde mund i lang tid!

Kippers in the Jungle, rengjort og med travel bug, klar til syvårsdagen I anledning af dagen har cachen fået en ny — og forhåbentlig vandtæt — beholder, og Sjanten har været så venlig at bidrage med en travel bug i form af en dåse mini-kippers. Skattejægere fra nær og fjern har antydet at de vil mødes ved Kippers in the Jungle for at fejre dagen. Til lykke med de 7 år, og rigtig go' skattejagt!


1 kommentar:

Aksel Sonne sagde ...

Denne dag blev også fejret på Bornholm
Bornholms Social II
hos geocacher "Crumlin"

med venlig hilsen
Aksel Sonne aka asonne
blog.tv2.dk/akselsonne