tirsdag, september 18, 2007

Syv måneder

I morgen skal jeg til forundersøgelse på Bispebjerg Hospital med henblik på at få et sæt nye høreapparater. Det kan man få hvert fjerde år, men man kan først blive skrevet op ved udløbet af de fire år. Jeg blev skrevet op i februar, så jeg har foreløbig ventet i rundt regnet syv måneder. Uheldigvis gik begge mine apparater itu næsten umiddelbart efter at jeg var blevet skrevet op, så jeg har været halvdøv i ventetiden.

Til gengæld er jeg heldig at mine apparater gik i stykker efter oprettelsen af de nye regioner, for før tog Bispebjerg Hospital kun patienter fra kommunen, så jeg blev oprindeligt skrevet op på Gentofte Sygehus, der dengang havde en ventetid på 108 uger (ja, uger, ikke dage). I den mellemliggende tid er ventetiden voxet til 121 uger. Der er ikke udvidet frit sygehusvalg for audiologiske undersøgelser, og dermed heller ingen behandlingsgaranti, men med indførelsen af kommunalreformen kunne jeg heldigvis bede om at blive overført til Bispebjerg Hospital.

Med lidt held har jeg et sæt nye høreapparater inden jul.

Ingen kommentarer: