mandag, oktober 20, 2008

Ticket 528964 Closed

Jeg var blevet lidt små­forelsket i Anita Lerches for­tolk­ning af “Heer”, og be­slut­tede mig for at købe nummeret.

Jeg valgte at se bort fra at navnet på hendes udsalgs­sted er en smule uheldigt i internet­sammen­hæng, og at butik­kens ssl-certifikat udløb i fjor, men blev vældig ærger­lig da jeg opdagede at lyd­filen er uaf­spille­lig pga. drm.

Jeg skrev til PopUpShops support og beklagede min nød, idet jeg håbede at de ville til­byde mig en ufor­krøblet lydfil. Hvor naiv kan man være? Svaret fra PopUpShop lød kort og godt:
Desværre så understøtter ikke Linux DRM, som er et krav fra store dele af musikindustrien.

Venlig hilsen
August // Musiksupport
Ticket 528964 Closed

Fsck PopUpShop! Fsck drm!

1 kommentar:

Klaus Seistrup sagde ...

Her til aften modtog jeg en email fra Anita Lerche, som skrev at hun havde læst ovenstående beklagelse, og vedhæftede en DRM-fri MP3-fil med “Heer”. Najs! Jeg er glad igen (men PopUpShop skal nok ikke regne med at jeg gider købe hos dem igen).